Wednesday, 19 September 2012

CHEGHITA 25 # RHINDU

ILOVEU NOOR BAINI AMRAN ♥ . Kalau boleh saye tunjuk bertapa besarnye cinta saya kat awak akan saye tunjuk . Bukan sebab kita dah 4 tahun saya tana lepaskan awak . Tapi cinta saya yang besar kat awk tuh buat saya tak boleh lepaskan awk . :'( . Im always cry because of you . 

NOOR BAINI AMRAN
.
"
terharu + terkejut apabila baca status dekat FB awak yang tertulis macam " " tu . saya faham perasaan awak . stress . mesti awak pun sedang keliru dengan perasaan awak sekarangkan . kesian awakk . saya tak suka tengok awak sedih-sedih . seriously rindu awakk . rindu gelak awak . ketawa awak , pandangan awak , semua benda tentang awak lahh . tapi saya faham . awak sekarang . hmm . tak tahu nak luah macam mana , tetapi yang pasti , 


INEEDYOU , IMISSYOU , I'LL ALWAYS HERE FOR YOUawakk , walau macam manapun , saya tetap dekat sini untuk awak . sentiasa ada untuk awak , jadi bila awak ada apa-apa , cari saya okayy .

awak ingatkan saya pernah cakap " saya akan ada dibelakang awak , supaya bila awak terjatuh , saya boleh bangunkan awak balik . " ingatkan kata-kata saya . jadi , walau macam manapun keadaan awak , apapun yang telah awak buat dekat saya . I STILL HERE WAITING FOR YOU :')

No comments:

Post a Comment